Navštíveno 6841x

02.12.2010, 17:49 |
Komba Ahoj,můžete mi doporučit nějaký vysavač na popel nebo nádobu na vysávání co vydrží?A mělo by to umět vysát i sem tam něco většího.Nemyslim tim oharky velký jak mandarinka:) ale prostě aby se to hned někde ve filtru nezasekalo a nešlo to.
Cena tak do 1500Kč
[ Link ] třeba tohle zaujalo mě.
mám karcher a funguje dobře, do noname bych dnes už nešel
Kamarádka to bere normálním vysavačem z krbu. Jednou byl ještě teplej a ve vysavači to blaflo. Od té doby už se popel u nich nevysává.
A co ten mezikus k normalnimu vysavaci? Stoji to par korun, blafnout tam nic nemuze...

02.12.2010, 19:44 |
Komba O tom mezi kusu jsem taky uvažoval,taky by to nemuselo špatně fungovat.Zase je nevýhoda tahat dva krámy :)
presne - mezikus je napicu (karcher). uplne zhavy to stejne nikdy vysavat nebudes. navic v to neni nejakej "cyklon" nebo neco, co by omezilo vstup toho jemneho prachu dal. Takze ti to stejne bude brat az ten vysavac za tim... Me se tohle allin1 reseni libi.
Mám ten samý problém. Mám automatický kotel na uhlí a potřebuji vysávat popel, co napadá vedle popeláku. Mám jak popilku od Einhelu bez motoru k napojení na obyč, vysavač (problém je s tím, že tahat musíš furt dvě věci do kotelny a bavlna filtr). Druhou variantu jsem koupil od Hecht s motorem. Zase na h....o Filtr bavlna nebo co to je a ten se okamžitě zanese jemným popelem, otáčky se zvednou asi dvojnásobně a klesne tah. Takže k ničemu. Můžu prodat klidně oboje, protože to nefunguje ani jedno. Takže sháním spíše nějaký průmyslový vysavač nebo takový, který zvládne prach a popel a je bez sáčků. Někde jsem viděl takový v akci od Karcheru, ale nevím kde a za kolik.

02.12.2010, 21:22 |
Komba to jsi mě moc nepotěšil hele,je fakt,že by se to používalo každý den a je třeba rychlovka a né crcačka s filtrama....
[ Link ] ale u tohoto to nevypadá,že by ten filtr byl tak jemnej a hned se zasral
tenhle filtr je dobrej, mam ho u vysavace v dilne - jednou za cas ho vezmu kompresorem nebo v lete klidne wapkou - jede to pak jako novy...
mě asi jebne, chjo, divný forum nebo jsem divnej já, mám zvlášt nádobu karcher k tomu vysavač na vodu karcher bezsáčkový, stačí ponechat trochu vody ve vysavači a nemusíš tam dávat sáček ani filtry takže jemný prach ti to nezničí ani nezanese, klidně můžu sát i horký popel jelikož mám zplynovací kotel na polena 55 cm dlouhé a nenechávám ho vyhasnout, funguje bezvadně, počáteční investice větší do toho vysavače ale brzo se ti navrátí protože neřešíš sáčky ani filtry, navíc se s vysavačem krásně vysávají mokrou cestou sedačky a v létě na úplné vyluxování bazénu. Cena vysavače byla cca 1900 korun + nádoba na popel za cca 800 korun. Nikde žádný bordel a mám klid. Snad si to někdo přečte když už to píšu.

02.12.2010, 22:53 |
Komba Neboj,všechno to čtu,ale dobrý by byl tedy nějaký odkaz:).. a jestli to dobře chápu,tak ty máš v té mezinádobě vodu a přes ní jede ten bordel,tudíž žádný filtry?a do vysavače se voda nedostane? ... no jo a jak likviduješ tu vodu?
take jsem resil, zhavej popel je problem, co jsem koukal neexistuje vysavac kterej by zvladl, mozna nejakej ten vodnik jak pise ten ojebavac nade mnou.
Topim drevem, a i po dvou dnech se mi stava ze v popelu najdu zhavy kousek.
Dostal jsem nejakej social vysavac na popel co se na nej napojuje normal vysavac, asi po sesti pouzitích mi zdechnul dost drahej domaci vysavac, a dle stop co jsme nasli to vypadalo prave na zhavej kousek co prosel skrz.
Capnout v tom ma co, je v tom normalne papirovej hepa filtr...
Takze jsem koupil plechovej kybl a lopatku, a mam po starostech.
taky se pripojim k jebacovi fora - neco jinyho, kdyz mas kotel a vysavac u nej, nebo tahat 2 verky do obyvaku...
Komba:voda je ve vysavači stačí malinko, filtry už pak nejsou žádný potřeba
přestaň mě laskavě urážet ty MODERÁTORE, nikoho jsme neojebal takže asi tak, myslím že i tvůj právnik ti to vysvětlil jasně, stojím si za tím. Konec OT
hlavne neztracet viru :O)