Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vysavač na popel z krbu.

o Navštíveno 6841x o
o 02.12.2010, 17:49 | Komba
Ahoj,můžete mi doporučit nějaký vysavač na popel nebo nádobu na vysávání co vydrží?A mělo by to umět vysát i sem tam něco většího.Nemyslim tim oharky velký jak mandarinka:) ale prostě aby se to hned někde ve filtru nezasekalo a nešlo to.
Cena tak do 1500Kč [ Link ] třeba tohle zaujalo mě.

o 02.12.2010, 18:14 | PAVELK
mám karcher a funguje dobře, do noname bych dnes už nešel
o 02.12.2010, 19:23 | SilverGhost
Kamarádka to bere normálním vysavačem z krbu. Jednou byl ještě teplej a ve vysavači to blaflo. Od té doby už se popel u nich nevysává.
o 02.12.2010, 19:43 | tappaja
A co ten mezikus k normalnimu vysavaci? Stoji to par korun, blafnout tam nic nemuze...
o 02.12.2010, 19:44 | Komba
O tom mezi kusu jsem taky uvažoval,taky by to nemuselo špatně fungovat.Zase je nevýhoda tahat dva krámy :)
o 02.12.2010, 19:52 | tmx.806
presne - mezikus je napicu (karcher). uplne zhavy to stejne nikdy vysavat nebudes. navic v to neni nejakej "cyklon" nebo neco, co by omezilo vstup toho jemneho prachu dal. Takze ti to stejne bude brat az ten vysavac za tim... Me se tohle allin1 reseni libi.
o 02.12.2010, 20:46 | Jirka156
Mám ten samý problém. Mám automatický kotel na uhlí a potřebuji vysávat popel, co napadá vedle popeláku. Mám jak popilku od Einhelu bez motoru k napojení na obyč, vysavač (problém je s tím, že tahat musíš furt dvě věci do kotelny a bavlna filtr). Druhou variantu jsem koupil od Hecht s motorem. Zase na h....o Filtr bavlna nebo co to je a ten se okamžitě zanese jemným popelem, otáčky se zvednou asi dvojnásobně a klesne tah. Takže k ničemu. Můžu prodat klidně oboje, protože to nefunguje ani jedno. Takže sháním spíše nějaký průmyslový vysavač nebo takový, který zvládne prach a popel a je bez sáčků. Někde jsem viděl takový v akci od Karcheru, ale nevím kde a za kolik.
o 02.12.2010, 21:22 | Komba
to jsi mě moc nepotěšil hele,je fakt,že by se to používalo každý den a je třeba rychlovka a né crcačka s filtrama.... [ Link ] ale u tohoto to nevypadá,že by ten filtr byl tak jemnej a hned se zasral
o 02.12.2010, 21:50 | tmx.806
tenhle filtr je dobrej, mam ho u vysavace v dilne - jednou za cas ho vezmu kompresorem nebo v lete klidne wapkou - jede to pak jako novy...
o 02.12.2010, 22:08 | PAVELK
mě asi jebne, chjo, divný forum nebo jsem divnej já, mám zvlášt nádobu karcher k tomu vysavač na vodu karcher bezsáčkový, stačí ponechat trochu vody ve vysavači a nemusíš tam dávat sáček ani filtry takže jemný prach ti to nezničí ani nezanese, klidně můžu sát i horký popel jelikož mám zplynovací kotel na polena 55 cm dlouhé a nenechávám ho vyhasnout, funguje bezvadně, počáteční investice větší do toho vysavače ale brzo se ti navrátí protože neřešíš sáčky ani filtry, navíc se s vysavačem krásně vysávají mokrou cestou sedačky a v létě na úplné vyluxování bazénu. Cena vysavače byla cca 1900 korun + nádoba na popel za cca 800 korun. Nikde žádný bordel a mám klid. Snad si to někdo přečte když už to píšu.
o 02.12.2010, 22:53 | Komba
Neboj,všechno to čtu,ale dobrý by byl tedy nějaký odkaz:).. a jestli to dobře chápu,tak ty máš v té mezinádobě vodu a přes ní jede ten bordel,tudíž žádný filtry?a do vysavače se voda nedostane? ... no jo a jak likviduješ tu vodu?
o 03.12.2010, 09:27 | H-Honza (M)
take jsem resil, zhavej popel je problem, co jsem koukal neexistuje vysavac kterej by zvladl, mozna nejakej ten vodnik jak pise ten ojebavac nade mnou.
Topim drevem, a i po dvou dnech se mi stava ze v popelu najdu zhavy kousek.
Dostal jsem nejakej social vysavac na popel co se na nej napojuje normal vysavac, asi po sesti pouzitích mi zdechnul dost drahej domaci vysavac, a dle stop co jsme nasli to vypadalo prave na zhavej kousek co prosel skrz.
Capnout v tom ma co, je v tom normalne papirovej hepa filtr...
Takze jsem koupil plechovej kybl a lopatku, a mam po starostech.

o 03.12.2010, 09:36 | tmx.806
taky se pripojim k jebacovi fora - neco jinyho, kdyz mas kotel a vysavac u nej, nebo tahat 2 verky do obyvaku...
o 03.12.2010, 09:43 | PAVELK
Komba:voda je ve vysavači stačí malinko, filtry už pak nejsou žádný potřeba
přestaň mě laskavě urážet ty MODERÁTORE, nikoho jsme neojebal takže asi tak, myslím že i tvůj právnik ti to vysvětlil jasně, stojím si za tím. Konec OT
o 03.12.2010, 10:11 | H-Honza (M)
hlavne neztracet viru :O)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3359 sekund.